Svetovanje za odrasle 2020

Dejavnost informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2020

Na Javnem razpisu za sofinanciranje dejavnosti informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2020, smo bili izbrani za izvajanje omenjene dejavnosti na področju SAŠA regije v letu 2020.

CILJNA SKUPINA

Glavna projektna aktivnost je brezplačno informiranje in poglobljeno svetovanje za ciljno skupino odraslih, ki niso zaposleni (so brezposelni), ter tiste ranljive skupine odraslih, ki so še posebej značilne tudi za našo regijo in sicer: priseljenci, migranti, invalidi, osipniki, povratniki in starejši odrasli.

CILJI PROJEKTA

Glavni cilj projekta je kakovostno izvajanje dejavnosti informiranja in svetovanja pred vključitvijo v izobraževanje, med izobraževanjem in po končanem izobraževanju ter spodbujanje k vključenosti v vseživljenjsko učenje, zlasti brezposelne in druge ranljive skupine. Dejavnost svetovanja po modelu ISIO vključuje tudi postopke ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja posameznika.

V obdobju izvajanja projekta , to je od 1. 1. 2020 do 30. 11. 2020, bomo brezplačno svetovali vsaj 380 svetovancem iz zgoraj omenjenih ciljnih skupin.


Vabimo vas na INDIVIDUALNO SVETOVANJE, v katerem boste skupaj s svetovalko:
- odkrili vaše osebne in poklicne interese v zvezi z izobraževanjem,
- analizirali svoje potrebe po razvoju kariere in izobraževanju, si zastavili cilje in izdelali individualni izobraževalni načrt,
- prepoznali in vrednotili že pridobljena znanja, spretnosti in kompetence,

- pripravili in sooblikovali vašo osebno zbirno mapo, ki je ključna v postopkih preverjanja in potrjevanja za pridobitev trajno veljavnih certifikatov NPK itd.


SVETOVANJE POTEKA:

- osebno v pisarni Ljudske univerze Velenje na naslovu Titovem trgu 2, Velenje in v prostorih Gaudeamusa (za Gimnazijo Velenje), Trg mladosti 7, Velenje,
- po telefonu na telefonski številki 03/898 54 52 in
- po elektronski pošti na naslovih: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Prijazno vabljeni, za vse udeležence je individualno svetovanje BREZPLAČNO.

 

Kontakt:

Jasmina Felicijan, mag. managementa, NLP Mojster praktik
Telefon: 03/898 54 52, elektronska pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

SVETOVANJE NA DALJAVO

Spoštovani,

če v tem času razmišljate o spremembi kariere, novi poklicni poti ali si želite pridobiti nova znanja, sva tukaj za vas izkušeni svetovalki.

Svetovanje izvajava na daljavo: po telefonu na številkah 040 775 040 ali 03 898 54 52, ter po elektronski pošti :

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ter Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Dosegljivi pa sva tudi po skypu in ZOOM-u.

Kar pogumno naju kontaktirajte. Oglejte si tudi spodnji video. Vse se da.

https://youtu.be/stzE_iLDMrA

      

»Naložbo sofinancira  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.«

 

 

Letos Svetovalno središče Velenje praznuje 15 let uspešnega delovanja.

Utrinki in zgodbe vseh udeleženih iz 17 svetovalnih središč po Sloveniji, si lahko preberete v časopisu ISIO 2020/2021, ki se nahaja tukaj.

Vabljeni, da nas obiščete.