Svetovanje za odrasle 2019

Dejavnost informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2019

Na Javnem razpisu za sofinanciranje dejavnosti informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2019, smo bili izbrani za izvajanje omenjene dejavnosti na področju SAŠA regije v letu 2019.

 CILJNA SKUPINA

Glavna projektna aktivnost je brezplačno informiranje in poglobljeno svetovanje za ciljno skupino odraslih, ki niso zaposleni (brezposelni), ter tiste ranljive skupine odraslih, ki so še posebej značilne tudi za našo regijo in sicer: priseljenci, migranti, invalidi, osipniki in starejši odrasli.

CILJI PROJEKTA

Glavni cilj projekta je kakovostno izvajanje dejavnosti svetovanja pred vključitvijo v izobraževanje, med izobraževanjem in po končanem izobraževanju ter povečanje vključenosti v vseživljenjsko učenje zlasti ranljivih skupin odraslih. Dejavnost svetovanja po modelu ISIO vključuje tudi postopke ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja posameznika.

V obdobju izvajanja projekta , to je od 1.1.2019 do 30.11.2019, bomo brezplačno svetovali vsaj 380 svetovancem iz zgoraj omenjenih ciljnih skupin.

Vabimo vas na INDIVIDUALNO SVETOVANJE, v katerem boste skupaj s svetovalko:

-  odkrili poklicne in osebne interese v zvezi z izobraževanjem

-  analizirali svoje potrebe po razvoju kariere in izobraževanju, zastavili cilje in izdelali individualni izobraževalni načrt

-  prepoznali in vrednotili že pridobljena znanja, spretnosti in kompetence ter izdelali portfolijo

Prijazno vabljeni, za vse udeležence je individualno svetovanje BREZPLAČNO.

KONTAKT:

Mirjana Šibanc, spec. managementa v izobraževanju

03 898 54 70

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

       

»Naložbo sofinancira  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.«