Sodobno voden letni razgovor

Lokacija: Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje, Titov trg 2, 3320 Velenje

Datum: sreda, 3. februarja 2016 od 9. do 13. ure

Kotizacija: 130,00 € + DDV (158,60 € z DDV)

Prijavnica. 

Iz svojih zaposlenih izvabite najboljše.


VSEBINA DELAVNICE:

Vabimo vas, da za trenutek pomislite, kaj bi za vas in vašo ekipo pomenilo, če:

  • spodbudite učinkovito postavljanje in hitrejše doseganje ciljev,
  • pridobite delovno zavzetost zaposlenih in zavezanost ciljem,
  • spoznate celotno strukturo letnih razgovorov in uspešno odstranite ovire do ciljev,
  • uspešno ustvarite tvorno okolje za doseganje sprememb,
  • uporabite učinkovite tehnike, ki krepijo komunikacijo,
  • drugim in sebi pomagate do boljših osebnih in poslovnih dosežkov,
  • nadgradite svojo uspešnost v različnih odnosih.


Naštetega se je mogoče tudi naučiti, najbrž pa si zlahka predstavljate tudi uspehe ekip, ki jim to uspeva.

Zagotovo ste že slišali za letni razgovor, pa morda kljub temu še vedno niste dobili zadovoljivega odgovora na vprašanje, kako se izvajajo oz. kako in zakaj delujejo. Na delavnici boste spoznali, zakaj je letne razgovore že vpeljala večina najboljših podjetij in vodij. Z uvedbo letnih razgovorov boste v svojo »voditeljsko orodjarno« dodali še sposobnosti za izboljšanje delovne zavzetosti, organizacijske klime in kulture ter delovne uspešnosti, saj boste uspešneje zaznavali, kje se kdo »zatika« ter uporabili njihove lastne vire za dosego skupnih ciljev.

Udeleženci prejmejo tudi dodatna gradiva za vodenje letnih razgovorov:

  • osnutek vabila,
  • obrazec za beleženje letnega razgovora,
  • obrazec za beleženje letnega razgovora.

 
KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA:

Delavnica je namenjena vsem vodstvom, vodjem in posameznikom, ki se želijo pridružiti najboljšim voditeljem. Torej tistim, ki jim lasten osebni in poslovni razvoj veliko pomeni tako zase kot za druge, oz. tistim, ki se želijo naučiti odlično usklajevati na videz nemogoče – doseganje ciljev ob hkratnem vzdrževanju dobrih odnosov.

 
PREDAVATELJ:

Matic Kadliček, univ. dipl. psih. je strokovnjak s področja razvoja kadrov v gospodarstvu ter je med prvimi nosilci certifikata EuroPSY za organizacijsko psihologijo, ki ga izdaja Evropsko združenje psiholoških društev EFPA. Zaposlen je v podjetju Trgotur d.o.o., ki podjetjem, vodstvom in vodjem svetuje, jih izobražuje ter izdeluje in vpeljuje orodja za uspešno vodenje in razvoj zaposlenih z vidikov »mehkih« veščin, psihološkega ocenjevanja, (timskega) coachinga, načrtovanja nasledstev, napredovanj in premestitev, diagnostike delovnih okolij (delovno zadovoljstvo, zavzetost, klima, kultura, energija, pripadnost in vrednote), mentoriranja ter »on-boardinga«. Trenutno je dodatno zaposlen na Filozofski fakulteti kot mentor mladim psihologom, služi drugi mandat kot predsednik Sekcije za psihologijo dela in organizacij v Društvu psihologov Slovenije, je eden izmed ustanovnih članov Slovenskega coaching združenja ter je član delovne skupine za pripravo Zakona o psihološki dejavnosti.