Svetovanje za odrasle 2020

24 Januar 2019

      

Na Javnem razpisu za sofinanciranje dejavnosti informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2020, smo bili izbrani za izvajanje omenjene dejavnosti na področju SAŠA regije v letu 2020.

CILJNA SKUPINA

Glavna projektna aktivnost je brezplačno informiranje in poglobljeno svetovanje za ciljno skupino odraslih, ki niso zaposleni (so brezposelni), ter tiste ranljive skupine odraslih, ki so še posebej značilne tudi za našo regijo in sicer: priseljenci, migranti, invalidi, osipniki, povratniki in starejši odrasli.

CILJI PROJEKTA

Glavni cilj projekta je kakovostno izvajanje dejavnosti informiranja in svetovanja pred vključitvijo v izobraževanje, med izobraževanjem in po končanem izobraževanju ter spodbujanje k vključenosti v vseživljenjsko učenje, zlasti brezposelne in druge ranljive skupine. Dejavnost svetovanja po modelu ISIO vključuje tudi postopke ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja posameznika.

V obdobju izvajanja projekta , to je od 1. 1. 2020 do 30. 11. 2020, bomo brezplačno svetovali vsaj 380 svetovancem iz zgoraj omenjenih ciljnih skupin.


Vabimo vas na INDIVIDUALNO SVETOVANJE, v katerem boste skupaj s svetovalko:
- odkrili vaše osebne in poklicne interese v zvezi z izobraževanjem,
- analizirali svoje potrebe po razvoju kariere in izobraževanju, si zastavili cilje in izdelali individualni izobraževalni načrt,
- prepoznali in vrednotili že pridobljena znanja, spretnosti in kompetence,

- pripravili in sooblikovali vašo osebno zbirno mapo, ki je ključna v postopkih preverjanja in potrjevanja za pridobitev trajno veljavnih certifikatov NPK itd.


SVETOVANJE POTEKA:

- osebno v pisarni Ljudske univerze Velenje na naslovu Titovem trgu 2, Velenje in v prostorih Gaudeamusa (za Gimnazijo Velenje), Trg mladosti 7, Velenje,
- po telefonu na telefonski številki 03/898 54 52 in
- po elektronski pošti na naslovih: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Prijazno vabljeni, za vse udeležence je individualno svetovanje BREZPLAČNO.

KONTAKT:

Jasmina Felicijan, mag. managementa, NLP Mojster praktik
Telefon: 03/898 54 52, elektronska pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

»Naložbo sofinancira  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.«

Prebrano 1570 krat Nazadnje spremenjeno v Ponedeljek, 04 Maj 2020 04:51