06 Marec 2017

      

Na Javnem razpisu za sofinanciranje dejavnosti informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2017, smo bili izbrani za izvajanje omenjene dejavnosti na področju SAŠA regije v letu 2017.

06 Januar 2017

                     

Projekt Večgeneracijski center Planet generacij smo oblikovali prijavitelj AZ Ljudska univerza Velenje in partnerja UPI Ljudska univerza Žalec ter Slovenska filantropija - Hiša sadeži družbe Žalec. Nastal je v sodelovanju z 11 občinami v Savinjski regiji in 16 različnimi socialnimi in izobraževalnimi organizacijami na območju UE Velenje, Žalec in Mozirje.

01 September 2016

                                                     

Na Javnem razpisu za financiranje dejavnosti informiranja in svetovanja ter za ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022 smo bili izbrani za izvajanje te dejavnosti v Zgornji Savinjski regiji.

Konzorcij sestavljata dva partnerja:

AZ Ljudska univerza Velenje kot poslovodeči konzorcijski partner in Šolski center Velenje kot konzorcijski partner.

30 Avgust 2016

Na Javnem razpisu za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019 smo bili izbrani za koordinatorja projekta Pridobivanje kompetenc 2016-2019, LU Velenje. V sodelovanje smo povabili še štiri partnerje:

- Zavod za izobraževanje in usposabljanje USPEŠEN.SI,

- Invel inkubator za razvoj podjetništva d.o.o., Velenje,

- Šolski center Velenje in

- Šolski center Slovenske Konjice-Zreče.

Projekt delno financirata Republika Slovenija,Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija, iz Evropskega socialnega  sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, katerega cilj je povečati vključenost v vseživljenjsko učenje nižje izobraženih (manj kot štiri (4) letna srednješolska izobrazba) in manj usposobljenih s poudarkom na zaposlenih in starejših od 45 let.

Namen projekta je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje (VŽU) ter izboljšati kompetence, ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

Prijave sprejemamo v informacijski pisarni:

Mateja Šeliga
03/898-54-66
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.           

stran 1 od 2