The Hexagonal leader

01 Oktober 2019

      

Projekt The Hexagonal Leader bo deloval na področju prepoznavnosti spretnosti, podpornih ukrepov, ki podpirajo izobraževanje in mobilnost delovne sile, ter olajšal prehode med različnimi ravnmi dela in različnimi službami.

Projekt The Hexagonal Leader bo deloval na področju prepoznavnosti spretnosti, podpornih ukrepov, ki podpirajo izobraževanje in mobilnost delovne sile, ter olajšal prehode med različnimi ravnmi dela in različnimi službami. Ta projekt bo posvečal posebno pozornost prehodu delavca v delovnem procesu v vlogo menedžerja ali vodje, zahtevanim spretnostim pri prehodu kot tudi razvoju spretnosti vodenja vsakega posameznika, pri tem bo pridobil spretnosti in držo, ki bi naj bile izziv za vsakega delavca. Procesi, ki bodo potekali tekom projekta, bodo izboljšali učne rezultate, vključno z zagotavljanjem boljših storitev, informacij in vodenja pri razvoju spretnosti.

Projekt ima dve ciljni skupini. Prva ciljna skupina so podjetniki, menedžerji in vodje, druga pa zaposleni, posebej cilja na skupino nizko usposobljenih. Cilj projekta je razviti in okrepiti nov in dejanski način vodenja za prvo ciljno skupino, za drugo ciljno skupino pa razviti kompetence na področju vodenja, proaktivnosti in avtonomije, s ciljem izboljšanja produktivnosti in stabilnosti delovnih mest. Poleg tega želi projekt THL uporabiti vire in veščine s področja čustvene inteligence, da bi izboljšali motivacijo ciljnih skupin, s poudarkom na razvoju strategij, ki spodbujajo nižje kvalificirane odrasle k izboljšavi in nadgradnji lastnih veščin.

Projekt THL bo izboljšal in razširil ponudbo visoko kvalitetnih izobraževalnih možnosti, ki so primerne za potrebe nižje kvalificiranih odraslih ter jim tako omogočiti izboljšavo ključnih kompetenc in jim omogočiti napredovati do višjih kvalifikacij prek formalnega in neformalnega učenja. Projektna izobraževalna metodologija temelji na pristopu odprtih virov izobraževanja (OER, Open Educational Resources). Projekt bo razvijal digitalna in fizična gradiva, ki bodo prosto dostopna in bodo brezplačna. Gradivo OER bo na voljo v angleškem jeziku in v 5 partnerskih jezikih.

 

Aktivnosti projekta

Brošura

 

 

NOVICE:

 1 novica

 

Prebrano 518 krat Nazadnje spremenjeno v Torek, 12 Januar 2021 17:57