23 April 2021

         

Nov ERASMUS+ projekt, kjer bodo nastala uporabna gradiva v podporo vzgojiteljem, nepoklicnim negovalcem (pomožnih trenerjev), družinskim članom in strokovnjakom iz družbene skupnosti.

01 September 2020

      

Cilj projekta PolyFlip je nadgraditi primere dobre prakse v drugih disciplinah in stopnjah izobraževanja, trenutne ugotovitve raziskav na to temo ter prilagoditi in izvajati pedagoški pristop "Flipped classroom approach" (FCA), da se omogoči in spodbudi aktivno, na študente osredotočeno in skupno učenje v inženirskih programih (Tehnologija polimerov).

01 Januar 2020

 

Direction Employment« (Smer Zaposlitev) je inovativen program usposabljanja ranljivih mladih, ki povečuje njihovo zaposljivost v konkurenčnem, visokotehnoloških panogah ter na IT področju.

01 Oktober 2020

                     

Filozofija projekta SNAIL je povezana z uvajanjem čustvene inteligence na delovnem mestu, kognitivno fleksibilnostjo in razvojem socialnih veščin v delovnem svetu. Socialne veščine, ki jih danes zahteva trg dela, bodo osnova v naslednjih letih, ne samo za delavce ampak tudi podjetja, organizacije in podjetnike.

stran 1 od 5

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries