Potreba po kadrih

V novem šolskem letu 2019/2020 vabimo k sodelovanju:

- predavatelje za poučevanje angleščine in kitajščine.
Svoje vloge in europass pošljite vodji izobraževanja, Jasmini Felicijan na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

V novem šolskem letu 2018/2019 vabimo k sodelovanju nove sodelavce za poučevanje strokovnih predmetov v programu Logistični tehnik, poklicno-tehniško izobraževanje.

Znanje, ki se od predavateljev pričakuje je:

  • Visokošolska izobrazba iz prometa, logistike, strojništva, gradbeništva ali organizacije dela.
  • Zaželena je tudi pedagoško-andragoška izobrazba in opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja.

V kolikor izpolnjujete zgoraj navedene pogoje in bi se nam želeli pridružiti, pošljite svojo vlogo vodji izobraževanja Jasmini Felicijan na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., zadeva Poučevanje v programu Logistični tehnik.

- Za potrebe izvajanja projekta Temeljne in poklicne kompetence 2018/2022 v k sodelovanju vabimo predavatelje za poučevanje angleščine, nemščine, kitajščine in računalništva. Izvajanje tečajev bo potekalo v dopoldanskem in/ali popoldanskem času. Svoje vloge, skupaj z referencami, pošljite koordinatorki projekta Mateji Šeliga na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Več o javnem pozivu na: Javni poziv za izbor izvajalcev v okviru projekta Temeljne in poklicne kompetence 2018-2022.«

Vabljeni, da se nam pridružite!

Javni pozivi:

Javni poziv za izbor izvajalcev v okviru projekta Pridobivanje kompetenc 2018 - 2022, LU Velenje

Javni poziv za izbor izvajalcev v okviru projekta Pridobivanje kompetenc 2016 - 2019, LU Velenje