Uspešni na Javnem razpisu za izvajanje usposabljanja otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc ter spodbujanje in promocijo naravoslovnih in tehniških poklicev – DIGISI

Ljudska univerza Velenje je bila uspešna na Javnem razpisu za izvajanje usposabljanja otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc ter spodbujanje in promocijo naravoslovnih in tehniških poklicev – DIGISI,  Ministrstva za digitalno preobrazbo Republike Slovenije.

 

Namen projekta je povečanje digitalne vključenosti prebivalstva Republike Slovenije, konkretno otrok in mladih. Projektne aktivnosti bodo potekale od septembra do novembra 2023.

V okviru projekta izvajamo tri sklope:

Sklop A: IKT vsebine za dekleta in ženske  (VIZIONARKA)

Sklop B: Napredne digitalne tehnologije (IZUMITELJi)

Sklop C: Dvig digitalnih kompetenc otrok in mladih (USTVARJALCi)

Posamezno usposabljanje za otroke in mlade (od 6 do 29 let) traja 22 pedagoških ur za skupino 10 udeležencev. V okviru projekta načrtujemo vključitev 60 skupin mladih. Program izvajajo ustrezno usposobljeni mentorji in asistenti. Udeležba na usposabljanju je za udeležence brezplačna.

#digisi

#digitalslo

Dodatne informacije in prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

T: 03/898 54 50

M: 031 781 738

'' Projekt sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo Republike Slovenije''.

        

  

        

 

 

 

Nahajate se: Home Novice Uspešni na Javnem razpisu za izvajanje usposabljanja otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc ter spodbujanje in promocijo naravoslovnih in tehniških poklicev – DIGISI