Še nekaj prostih mest za učenje nemščine in angleščine

Pričnemo v mesecu marcu 2023 in še vedno se nam lahko pridružite ter se do poletja naučite osnov nemškega jezika ali pa osvežite svoje znanje angleščine. 

Učenje tujega jezika vam bo olajšalo potovanja, vam morda odprlo nove poslovne priložnosti, izostrilo in pomladilo um ter pripomoglo pri sklepanju novih prijateljstev.

 Zakaj na tečaj na Ljudsko univerzo Velenje?

  • Ker imamo motivirane in strokovne učitelje.
  • Ker tečaje prilagodimo željam tečajnikov.
  • Imamo sodobno opremljene učilnice in se poslužujemo novih metod poučevanja.

30-urni začetni tečaj nemščine

Potekal bo ob ponedeljkih od 17.00 do 19.15 v prostorih Ljudske univerze Velenje. Pričnemo v ponedeljek, 20. 3. 2023, ob 17.00 v predavalnici št. 10 v 2. nadstropju Ljudske univerze Velenje. Po uspešnem zaključku tečaja dobite potrdilo o opravljenem tečaju, svoje znanje pa boste lahko nadgradili še v nadaljevalnem tečaju.

Cena tečaja je 180 € z možnostjo plačila v dveh obrokih po 90 €. Prvi obrok plačate v marcu in drugega v aprilu 2023. Cena vključuje tudi gradivo z vajami.

30-urni osvežitveni tečaj angleščine

Potekal bo ob četrtkih od 17.00 do 19.15 v prostorih Ljudske univerze Velenje. Pričnemo v četrtek, 16. 3. 2023, ob 17.00 v predavalnici št. 10 v 2. nadstropju Ljudske univerze Velenje. Na tečaju boste obnovili slovnico, potrebno za kompetentno sporazumevanje, se usposobili za vsakdanje pisno sporazumevanje in razvijali spretnosti pripovedovanja. Po uspešnem zaključku tečaja dobite potrdilo o opravljenem tečaju, svoje znanje pa boste lahko nadgradili še v nadaljevalnem tečaju.

Cena tečaja je 225 € z možnostjo plačila v treh obrokih po 75 €. Prvi obrok plačate v marcu, drugega v aprilu in tretjega v maju 2023. Cena vključuje tudi gradivo z vajami.

Prijave sprejemamo na telefonski številki 070 978 506 ali elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Veseli bomo, če se nam boste pridružili.

 

Nahajate se: Home Novice Še nekaj prostih mest za učenje nemščine in angleščine