Osnovni tečaj Excela za 45+

V januarju 2022 se nam lahko pridružite na brezplačnem tečaju za zaposlene in brezposelne 45+ v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018 - 2022.

Osnovni tečaj Excela, 40 ur

Je namenjen vsem, ki želite uporabljati elektronske preglednice. Na tečaju boste spoznali osnove uporabe programa Excel, vnos in oblikovanje podatkov, oblikovanje tabel, urejanje zvezka, uporabo formul in osnovnih funkcij, izdelavo grafikonov, tiskanje tabel in delo s podatki. Potrebno je osnovno poznavanje dela z računalnikom.  

Pričetekv ponedeljek, 17. 1. 2022, ob 16.00

Termindvakrat tedensko ob ponedeljkih in sredah od januarja do konca februarja 2022

LokacijaLjudska univerza Velenje, Titov trg 2, Velenje 

Prijave:  do četrtka, 13. 1. 2022 z e-prijavnico  

Obvestilo: V prostore Ljudske univerze Velenje lahko vstopate le zdravi in z masko ter ob izpolnjevanju PCT pogoja (prebolevnost, cepljenost ali testiranje).

V program se lahko prijavijo odrasli, ki so manj usposobljeni, nižje izobraženi (manj kot štiriletna srednja šola vključno z ISCED 3 - nižje poklicno in srednje poklicno izobraževanje) s poudarkom na starejših od 45 let, razen oseb, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta. Ob večjem številu prijav kot je prostih mest, bomo upoštevali vstopne pogoje, določene s projektom.  

Več informacij:

Alenka Mokotar
Telefon: 03 898 54 60
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mateja Šeliga
Telefon: 03 777 74 67 
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.        

Programi so financirani s strani Republike Slovenije, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) in EU iz Evropskega socialnega sklada (ESS).

 

Nahajate se: Home Novice Osnovni tečaj Excela za 45+