COOCOU projekt - zadnje partnersko srečanje

 V okviru ERASMUS+ programa COOCOU, je 16. in 17. 12. 2021 potekalo zadnje partnersko srečanje.

Konec prejšnjega tedna, je v Madridu potekalo zadnje partnersko srečanje za projekt COOCOU. S partnerji v projektu smo pregledali opravljeno delo v zadnjih dveh letih in kaj je potrebno še narediti do konca projekta. Omenjen projekt se osredotoča na priznavanje spretnosti, usposobljenosti in vrednotenje kompetenc oseb z omejenimi kognitivnimi sposobnostmi. V okviru projekta so tako nastala uporabna orodja, ki bodo služila kot pripomočki za vrednotenje in priznavanje teh kompetenc.

Gradiva, ki so nastala v okviru projekta COOCOU:

  • obširno poročilo o identifikaciji potreb,
  • program izobraževanja za svetovalce,
  • priročnik za svetovalce, nabor orodij COOCOU in
  • ProfilPASS brez ivir v preprostem jeziku.

 

Predvsem smo ponosni na novi ProfilPASS brez ovir v preprostem jeziku, ki predstavlja jedro zbirke orodij COOCOU. Izhajajoč iz originalnega ProfilPASS-a, je bila ta različica predvsem z vidika vsebine in uporabe jezika posebej zasnovana v skladu s potrebami oseb z omejenimi kognitivnimi sposobnostmi in učnimi težavami, da bi jim bila omogočena uporaba koristnega pripomočka za vrednotenje kompetenc.

Vabljeni, da si ogledate spletno stran projekta COOCOU in si pridobite več informacij, prenesete pa si lahko tudi vsa nastala gradiva v pdf obliki.

      

 

 

Nahajate se: Home Novice COOCOU projekt - zadnje partnersko srečanje