Študiraj strojništvo na FINI Novo mesto

Vabljeni na informativne dneve za študij strojništva v mesecu septembru, ki bodo potekali tako na daljavo kot v živo na sedežu fakultete.

Na INFORMATIVNI DAN, ki ga fakulteta organizira v različnih terminih, vendar bo vsak termin potekal tako na daljavo kot v živo na sedežu fakultete v Novem mestu, vam bodo predstavili izredni študij strojništva, ki ga izvajajo na daljavo v kombinirani obliki.

Informativni dan bo potekal v naslednjih terminih:

Pridružite se lahko na daljavo preko URL povezave navedene zgoraj ali jih obiščite na sedežu fakultete na Šegovi ulici 112 v Novem mestu, v predavalnici P4 (pritličje). Za vstop je treba izpolnjevati pogoj PCT.

Vljudno vabljeni! 

Nekaj prednosti študija na daljavo:

  • večletne izkušnje;
  • enako(vredno) znanje;
  • visokošolski učitelji so priznani strokovnjaki iz akademskega in gospodarskega okolja;
  • pretežni del študija poteka na daljavo, laboratorijske vaje pa se izvajajo v živo;
  • študirate lahko od kjerkoli.

Zakaj bi se vpisali na FINI fakulteto?

– V Sloveniji, EU in globalno je prisotna zelo visoka stopnja zaposljivosti diplomantov na področju strojništva.

– Do sedaj je bila to edina fakulteta v Sloveniji, ki je poleg izrednega študija v klasični obliki izvajala študij strojništva na daljavo v kombinirani obliki.

– Študenti v domačem okolju razvijajo svoje ustvarjalne in poslovne ideje, imajo možnosti za osebni in poklicni razvoj (e-učilnica, multimedijska gradiva, posneta predavanja, izpiti na daljavo). Tudi stroški študija so v domačem okolju nižji.

– So nosilci Erasmus+ univerzitetne listine in študentom omogočajo mednarodno izmenjavo za prakso in študij.

V kolikor imate kakšno vprašanje, ga lahko zastavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na 07 39 32 206.

Več informacij o fakulteti in njenih študijskih programih najdete tukaj.

Postanite razvojni potencial družbe in se nam pridružite na informativnem dnevu, kjer vam bomo predstavili še druge prednosti naših študijskih programov.

Vlada Republike Slovenije je izdala odlok o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu:

“Odlok določa, da morajo za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja izpolnjevati vse osebe, ki opravljajo delo v vrtcih in osnovnih šolah, zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, glasbenih šolah, domovih za učence, dijaških in študentskih domovih, organizacijah za izobraževanje odraslih, srednjih in višjih strokovnih šolah ter v visokošolskih zavodih, kakor tudi vse druge osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno-izobraževalnih zavodov in so starejše od 15 let, o čemer jih vzgojno-izobraževalni zavod obvesti na vidnem mestu s pisnim obvestilom.”

 

Nahajate se: Home Novice Študiraj strojništvo na FINI Novo mesto