Izzivi podeželja - izobraževanje za odkrivanje priložnosti na podeželju

Predstavitev zanimivega in praktičnega izobraževalnega programa bo v četrtek, 15. oktobra 2020, ob 16.30 v Jakijevi hiši v Nazarjah.

Gre za 120-urni javno veljavni izobraževalni program, kjer udeleženci razvijajo spretnosti in znanja za lažje prepoznavanje priložnosti, ki jih podeželje ponuja. Dobili boste nova znanja s področja računalništva, socialnih spretnosti, promocije, kako prepoznati zaposlitvene, podjetniške in druge priložnosti za podeželje, kako odpreti osebno dopolnilno delo ali dopolnilno dejavnost na kmetiji ter si ogledali tudi nekaj primerov dobrih praks.

Program bomo izvedli v okviru projekta "Temeljne in poklicne kompetence 2018-2022", zato je udeležba v programu je za starejše od 45 let, ki ste se šolali 10 let ali manj in nimate statusa upokojenca, brezplačna. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo tukaj e-prijavnica.

Izobraževanja bodo potekala v Jakijevi hiši v Nazarjah v dopoldanskem času. Več o programu in terminih najdete tukaj.

Prijazno vabljeni.

Program je financiran s strani Republike Slovenije, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) in EU iz Evropskega socialnega sklada (ESS).

             

Nahajate se: Home Novice Izzivi podeželja - izobraževanje za odkrivanje priložnosti na podeželju