Ljudska univerza Velenje ponovno odpira vrata

S ponedeljkom, 18. maja 2020 ponovno odpiramo vrata Ljudske univerze Velenje tako za udeležence in predavatelje izobraževalnih programov kot za obiskovalce naše hiše ob upoštevanju varnostnih priporočil.  

Prosimo vas, da prihajate zdravi in ob vstopu v našo hišo upoštevate Splošne higienske in varnostne ukrepe, ki so pripravljeni v skladu z varnostnimi priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje, in so objavljeni na vhodu, v e-indeksu, dobili pa ste jih tudi na vaš elektronski naslov. Z doslednim upoštevanjem vseh ukrepov bomo zmanjšali možnost okužb, zaščitili sebe in druge ter tako skupaj poskrbeli za varnost in zdravje.

Ob prvem vstopu v prostore Ljudske univerze Velenje vas prosimo, da izpolnite izjavo, da ste zdravi in jo oddate organizatorki izobraževanja na prvem srečanju.

Za podrobnejša navodila smo vam na voljo po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonu 03/898 54 50.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.
Kolektiv Ljudske univerze Velenje

 

Koristne povezave:

Splošna navodila za preprečevanje okužbe s povzročiteljem COVID 19 so dosegljiva: https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019   

Navodila za pravilno namestitev in odstranitev maske so dosegljiva na povezavi: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/maske2_lektorirano.pdf

Nahajate se: Home Novice Ljudska univerza Velenje ponovno odpira vrata