Dodatni preventivni ukrepi na Ljudski univerzi Velenje ob pojavu SARS-CoV-2 (covid) v Sloveniji

Rezultat iskanja slik za klicaj Obveščamo vas, da od petka, 13. marca 2020 do preklica odpovedujemo vsa                                                      predavanja, vaje, delavnice in ostale aktivnosti.

 V naših prostorih smo na vidna mesta izobesili navodila za preventivne ukrepe, zagotovili smo razkužila in skrbimo za dodatna prezračevanja.

Pozivamo vas, da v kolikor ste opazili pri sebi pojave simptomov ali sum na okužbo s SARS-CoV-2 (koronavirus), da ne hodite v našo ustanovo in nam to čimprej sporočite na kontaktni mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Tudi mi vas bomo seznanjali z vsemi dodatnimi informacijami, vas obveščali na naši spletni strani www.lu-velenje.si in na Facebooku, za vse nujne zadeve pa smo na voljo na kontaktnem mailu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonu 03/898 54 50.

 

Kolektiv Ljudske univerze Velenje

Titov trg 2, 3320 Velenje,  www.lu-velenje.si

 

Nahajate se: Home Novice Dodatni preventivni ukrepi na Ljudski univerzi Velenje ob pojavu SARS-CoV-2 (covid) v Sloveniji

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries