Že tretja podelitev potrdil o izobraževanju zaposlenim v Gorenju

 v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018 - 2022.

30. septembra 2019 smo pripravili podelitev potrdil zaposlenim v Skupini Gorenje o uspešnem zaključku različnih izobraževanj v okviru projekta Temeljne in poklicne kompetence, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada (ESS) in Republike Slovenije, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ). V osmih različnih izobraževalnih programih je bilo vključenih kar 112 udeležencev, nekateri celo v dveh oz. treh oblikah. Računalniški tečaji so potekali v računalniški učilnici v Gorenju, tečaji angleščine, nemščine, komunikacije in digitalne fotografije pa na Ljudski univerzi Velenje.  

Vsem udeležencem izobraževanj čestitamo najprej za njihovo odločitev, da se vključijo v izobraževanje, nato pa za vztrajnost in angažiranost tekom samih izobraževanj, saj se vsi zavedajo, kako pomembno je izobraževanje.

Zahvala gre tudi kadrovski službi podjetja Gorenje d.o.o. za njihovo podporo pri promociji in organizaciji izobraževanj v podjetju.  

Nekaj foto utrinkov s podelitve 

GOR-1

 

Programi so financirani s strani Republike Slovenije, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) in EU iz Evropskega socialnega sklada (ESS).

              

 

Nahajate se: Home Novice Že tretja podelitev potrdil o izobraževanju zaposlenim v Gorenju