Teden vseživljenjskega učenja 2019

Teden vseživljenjskega učenja bo letos potekal že 24. leto. Tudi mi bomo skupaj z našimi partnerji sodelovali in ponudili brezplačne dejavnosti od 10. maja do 30. junija 2019. 

Podroben razpored brezplačnih aktivnosti najdete tukaj.

Hkrati vas vabimo, da nas obiščete na Paradi učenja, ki bo potekala na Titovem trgu v Velenju v sredo, 15. 5. 2019, med 10. in 14. uro.

 

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim se opozarja na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja po vsem svetu.

Nahajate se: Home Novice Teden vseživljenjskega učenja 2019