Ljudska univerza Velenje je bila uspešna na razpisu MIZŠ

za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc ter pridobila sredstva za izobraževalne programe za zaposlene in brezposelne vse do leta 2022.

Skupaj s partnerji - Invelom, Zavodom uspešen.si in Šolskim centrom Velenje bomo organizirali številne brezplačne izobraževalne programe za zaposlene in brezposelne ter se tako še naprej trudili povečevati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje (VŽU) in izboljšati kompetence, ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v družbi. Naš cilj je izboljšati temeljne in poklicne kompetence odraslih, ki so nižje izobraženi (manj kot štiriletna srednja šola oziroma vključno z ISCED 3 - nižje poklicno in srednje poklicno izobraževanje) in manj usposobljeni, s poudarkom na starejših od 45 let.

Že za januar 2019 pripravljamo tečaje tujih jezikov in računalništva ter nekatera usposabljanja, zato spremljajte našo spletno stran, kjer bo objavljen razpored.

Več informacij:
Mateja Šeliga
Telefon: 03 898 54 66
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.        

Alenka Mokotar
Telefon: 03 898 54 60
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Programi so financirani s strani Republike Slovenije, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) in Evropskega socialnega sklada (ESS).

 

Nahajate se: Home Novice Ljudska univerza Velenje je bila uspešna na razpisu MIZŠ

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries