Kulturni večeri s predstavitvijo posameznikove zgodbe

  Vabimo vas, da se nam pridružite na eni od zadnjih letošnjih aktivnosti Središča medkulturnega dialoga z naslovom Kulturni večeri s predstavitvijo posameznikove zgodbe.

 

V tem času, ko so dnevi vse krajši in noči vse daljše, je idealno za poslušanje zgodb - sploh če gre pri slednjih za situacije iz resničnega življenja. Zgodbe, ki jih piše življenje se od posameznika do posameznika zelo razlikujejo. Pri nekaterih gre za bolj srečne trenutke, pri drugih malo manj srečne. Ne glede na to, jim je vredno prisluhniti, saj se iz njih lahko veliko naučimo in spoznamo. 

Konec koncev zgodbe na nek način tudi povezuje ljudi, ne glede na državo izvora, barve kože ali kakšno drugo prepričanje.

Središče medkulturnega dialoga zato vabi vse, ki jih zanimajo zgodbe, da se nam pridružijo v četrtek, 27.12.2018 ob 14.30 na Ljudski univerzi Velenje (v prostorih Večgeneracijskega centra - Planet generacij) pri aktivnosti Kulturni večeri s predstavitvijo posameznikove zgodbe. Gostili bomo sirsko družino, kjer bo prisoten tudi kulturni mediator Ibrahim. Na voljo bodo tudi za odgovarjanje na morebitna vprašanja iz občinstva.

Če imate torej čas in še nič zapisanega na urniku, vabljeni da se nam pridružite. Veseli bomo vašega obiska.

 

Lepe praznike in vse dobro v letu 2019.

 

Se vidimo.

                   

Nahajate se: Home Novice Kulturni večeri s predstavitvijo posameznikove zgodbe