Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto vabi na informativni dan

V četrtek, 13. septembra 2018, ob 16. uri na sedežu fakultete v Novem mestu, Šegova ulica 112, 8000 Novo mesto.

Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto izvaja visokošolski (VS) in univerzitetni (UN) strokovni študijski program Inženiring in vozila ter magistrski (MAG) in doktorski (DR) študij Inženiring in avtomobilska industrija. Klasična oblika izrednega študija se izvaja v popoldanskem času na sedežu fakultete, oblika izrednega študija na daljavo pa predstavlja sodobno obliko študija s pedagoško in tehnično podporo. Zagotavlja visoko dostopnost študija posameznikom (tudi na izpitnih centrih po Sloveniji), ki se iz različnih razlogov ne morejo redno udeleževati študijskih obveznosti. Diplomant fakultete pridobi strokovni naziv diplomirani inženir strojništva oz. magister inženir strojništva oz. doktor znanosti.

Fakulteta zagotavlja okolje in pogoje, potrebne za implementacijo učenja in poučevanja, ki je osredotočeno na študente, se prilagaja potrebam študentov z organizacijo terminov predavanj, dosegljivostjo referata, dosegljivostjo in razpoložljivostjo visokošolskih učiteljev. Predavatelji so priznani strokovnjaki iz akademskega okolja, gospodarstva ter globalnega trga, ki vnašajo aktualne novosti v študijske programe.

četrtek, 13. septembra 2018, ob 16. uri vabljeni na informativni dan, na sedežu fakultete v Novem mestu, Šegova ulica 112, kjer vam bodo podrobneje predstavili programe, vpisni postopek in organizacijo študija.

Več o študijskih programih si lahko preberete na spletni strani fakultete.

 

Nahajate se: Home Novice Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto vabi na informativni dan