NOVOST – POVRAČILO ŠOLNIN VSE DO LETA 2022!

 

Obveščamo vas, da je Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije, objavil novico o podaljšanju Javnega razpisa za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni.

Vsi, ki ste se šolali od šolskega leta 2014/2015 dalje oziroma se še boste šolali in ste si /si boste plačali šolnino sami, ste upravičeni do povračila stroškov šolanja (vpisnine, šolnine, posameznih izpitov, poklicne mature ali zaključnega izpita). Do sofinanciranja šolnine so upravičeni posamezniki, ki so pred programom, za katerega uveljavljajo šolnino na tem javnem razpisu, imeli zaključeno največ srednjo poklicno izobrazbo ali manj.  

Pogoj za prijavo na javni razpis je pridobitev višje stopnje izobrazbe (največ do pridobitve V. stopnje) in plačilo šolnine z lastnimi sredstvi.

V kolikor potrebujete več informacij, nas lahko kontaktirate na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., po telefonu 03/898 54 52 ali se osebno oglasite na Ljudsko univerzo Velenje in z veseljem vam bomo pomagali.   

Vse o razpisu najdete na:

http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/razpis/n/javni-razpis-za-sofinanciranje-solnin-za-dvig-izobrazbene-ravni-i-235-javni-razpis/
(razpisna dokumentacija)

 

 

Nahajate se: Home Novice NOVOST – POVRAČILO ŠOLNIN VSE DO LETA 2022!