Brezplačna izobraževanja za brezposelne 2018

 Ljudska univerza Velenje v okviru razpisa MIZŠ izvaja za brezposelne tečaje nemščine in angleščine ter priprave na strokovni izpit iz upravnega postopka ter prijavo na izpit.

Na voljo so vam naslednji 60-urni tečaji:

  • nemščina A1 (preživetvena raven) za tiste brez predznanja nemškega jezika,
  • nemščina A2 (vmesna raven) za tiste, ki že poznate osnove nemščine,
  • osvežitveni tečaj angleščine na ravni A2 (vmesna raven) za tiste, ki želite obnoviti vaše znanje angleščine
  • 30-urne priprave na preverjanje znanja angleškega jezika pri Državnem izpitnem centru RIC in opravljanje izpita.

Z vključitvijo v tečaje lahko svoje znanje tujega jezika osvežite in nadgradite ter dosežete večjo konkurenčnost na trgu dela. Za lažjo umestitev v pravo stopnjo tečaja lahko svoje predznanje preverite z on-line testom na povezavi za angleščino oz. za nemščino ter svoj rezultat (število točk in stopnjo tečaja) sporočite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..  
V izobraževanje vas mora napotiti Zavod RS za zaposlovanje, zato čim prej kontaktirajte svojo svetovalko oz. svetovalca na zavodu, saj s tečaji pričnemo že meseca marca 2018.

Informacije po telefonu 03-898-5460 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 

Drugo ponovitev priprav na strokovni izpit iz upravnega postopka bomo na Ljudski univerzi Velenje izvedli v mesecu maju 2018. Zagotovite si mesto in se pravočasno prijavite.
Več informacij po telefonu 03-898-5454 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Izkoristite priložnost brezplačnega izobraževanja in se nam pridružite.

                 

 

 

Nahajate se: Home Novice Brezplačna izobraževanja za brezposelne 2018