Izobraževanja za brezposelne

 AZ Ljudska univerza Velenje v okviru razpisa MIZŠ izvaja za brezposelne tečaje nemščine in angleščine ter priprave na strokovni izpit iz upravnega postopka ter prijavo na izpit.

60-urni tečaji angleščine in nemščine so primerni za tiste, ki že imate predznanje iz angleškega oz. nemškega jezika, saj potekajo na ravni B1 (sporazumevalni prag) in na ravni B2 (višja raven). Z vključitvijo v tečaje lahko svoje znanje tujega jezika osvežite in nadgradite ter dosežete večjo konkurenčnost na trgu dela. Za lažjo umestitev v pravo stopnjo tečaja lahko svoje predznanje preverite z on-line testom na povezavi za angleščino oz. za nemščino.
Tečaje organiziramo od junija do oktobra 2017. Prijave za tečaje v septembru že zbiramo.  
Informacije po telefonu 03-898-5460 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 

Drugo ponovitev priprav na strokovni izpit iz upravnega postopka bomo na Ljudski univerzi Velenje izvedli 30. 8. , 31. 8. in 5. 9. 2017. Izpit iz upravnega postopka pa bo na Upravni akademiji v Ljubljani 29. 9. 2017.
Več informacij po telefonu 03-898-5454 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

V izobraževanje vas mora napotiti Zavod RS za zaposlovanje, zato čim prej kontaktirajte svojo svetovalko oz. svetovalca na zavodu.

Izkoristite priložnost brezplačnega izobraževanja in se nam pridružite.

                 

 

 

Nahajate se: Home Novice Izobraževanja za brezposelne