Svetovalka za kakovost

 Na Andragoškem centru Slovenije (ACS) je od 17. maja do 25. junija 2021 potekalo Temeljno usposabljanje svetovalcev za kakovost izobraževanja odraslih. Naziv svetovalke za kakovost je z uspešno opravljenim usposabljanjem pridobila Lidija Praprotnik in s tem postala tudi članica nacionalnega omrežja svetovalcev za kakovost

 Svetovalka za kakovost aktivno sodeluje v okviru nacionalnega omrežja svetovalcev in opravlja dogovorjene naloge.

Nacionalno omrežje svetovalcev za kakovost deluje pod okriljem ACS in povezuje strokovno usposobljene svetovalce za kakovost iz različnih izobraževalnih organizacij na nacionalnem nivoju z namenom izmenjave primerov dobrih praks in razvoja novih pristopov za bolj kakovostno izobraževanje odraslih.

Več informacij s področja kakovosti v  izobraževanja odraslih lahko najdete na spletni strani: Kakovostno izobraževanje odraslih (acs.si)

Na Ljudski univerzi Velenje usposobljena svetovalka za kakovost svetuje vsem, ki so vključeni v procese izpeljevanja samoevalvacije; svetuje pri presojanju in razvijanju kakovosti z namenom, da bi ti procesi potekali učinkovito in prinašali rezultate, ki bi omogočali nenehen razvoj kakovosti v organizaciji.

Svetovalka za kakovost izobraževanja odraslih opravlja tudi vlogo koordinatorke različnih dejavnosti za razvoj kakovosti izobraževanja odraslih v izobraževalni organizaciji z namenom učinkovite, sistematične in celovite presoje kakovosti. Po dogovoru s člani komisije za kakovost izpeljuje tudi vse dogovorjene aktivnosti.

Informacije
------------------------------------------
Lidija Praprotnik
03 898 54 58
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.