Jesenski tečaji nemščine

Ne razumete in bi se radi naučili nemško? Si želite z znanjem jezika izboljšati zaposlitvene možnosti? Pridružite se nam in skupaj z nami spregovorite nemško.  

80-urni splošni tečaji nemškega jezika

bodo potekali od 1. do 3. stopnje oz. od ravni A1 do B1 po skupnem evropskem jezikovnem okviru.
Cena posameznega tečaja je 480 € in ne vključuje gradiva. Plačilo je možno v petih obrokih po 96 €, ob enkratnem plačilu pa vam priznamo 10 % popusta. S tečaji pričnemo v oktobru 2018 in bodo potekali predvidoma do aprila 2019.
Prijave zbiramo do četrtka, 25. oktobra 2018.  Prijavnica na tečaj

40-urni osvežitveni tečaj nemškega jezika

je namenjen posameznikom s predznanjem nemščine, ki želijo svoje znanje obnoviti in osvežiti od slovničnih pravil do praktične uporabe jezika v osnovnih življenjskih situacijah. Tečaj bo predvidoma potekal od oktobra 2018 do januarja 2019.
Cena tečaja je 240 € s plačilom v treh obrokih po 80 €.
Prijave zbiramo do četrtka, 25. oktobra 2018.  Prijavnica na tečaj

30-urni začetni tečaj nemščine kot priprava na zaposlitev v tujini 

je namenjen tistim, ki pri svojem delu potrebujete osnovno znanje nemškega jezika ali pa bi želeli svojo poklicno pot nadaljevati v tujini. Na tečaju boste spoznali osnove jezika in se naučili sporazumevati v tipičnih vsakdanjih situacijah.  Po uspešnem zaključku tečaja dobite potrdilo o opravljenem tečaju v slovenščini in nemščini. Svoje znanje pa lahko še nadgradite v nadaljevalnem tečaju.
Cena tečaja je 180 € z možnostjo plačila v dveh obrokih po 90 € in vključuje tudi gradivo z vajami.

Ob zadostnem številu prijav bo oktobrski začetni tečaj izjemoma potekal v dveh terminih, in sicer dopoldan in popoldan, tako da boste lahko tudi tisti, ki imate izmensko delo, redno obiskovali tečaj. S tečajem bomo predvidoma pričeli v začetku novembra 2018, zato pohitite s prijavo. 

30-urni nadaljevalni tečaj nemščine kot priprava na zaposlitev v tujini

daje poudarek na širjenju besedišča, stavčnih strukturah, oblikah zaposlovanja, zaposlitvenem razgovoru, praktični uporabi jezika in sporazumevanju v različnih situacijah. Potrebno je predznanje jezika oz. opravljen 30-urni začetni tečaj nemščine.
Cena tečaja je 180 € z možnostjo plačila v dveh obrokih po 90 € in vključuje tudi gradivo z vajami.
S tečajem pričnemo v drugi polovici januarja 2019, prijave pa že zbiramo. Prijavnica na tečaj

30-urni tečaj poslovne nemščine

je namenjen posameznikom s predznanjem nemškega jezika, ki želite svoje znanje osvežiti ter nadgraditi za čim bolj suvereno in učinkovito sporazumevanje v različnih poslovnih situacijah, za pisanje poročil, e-sporočil, komunikacijo po telefonu.
Cena tečaja je 230 € plačljiva v dveh obrokih po 115 €.
Pričetek tečaja bo predvidoma v začetku novembra 2018, prijave pa že zbiramo. Prijavnica na tečaj


Za vse nadaljnje informacije smo vam na voljo vsak delovni dan med 9. in 17. uro, ob sredah do 18. ure osebno na Ljudski univerzi Velenje, Titov trg 2, ali po telefonu 03/898 54 60 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili in skupaj z nami pridobivali novo znanje.