Jesenski tečaji angleščine

 Ne razumete in bi se radi naučili angleško? Si želite z znanjem jezika izboljšati zaposlitvene možnosti? Pridružite se nam in skupaj z nami spregovorite angleško.  

80-urni splošni tečaji angleškega jezika

bodo potekali od 1. do 4. stopnje oz. od ravni A1 do B1 po skupnem evropskem jezikovnem okviru.
Cena posameznega tečaja je 480 € in ne vključuje gradiva. Plačilo je možno v petih obrokih po 96 €, ob enkratnem plačilu pa vam priznamo 10 % popusta. S tečaji pričnemo v oktobru 2018 in bodo potekali predvidoma do aprila 2019.
Prijave zbiramo do četrtka, 25. oktobra 2018.  Prijavnica na tečaj

40-urni osvežitveni tečaj angleškega jezika

je namenjen posameznikom s predznanjem angleščine, ki želite svoje znanje obnoviti in osvežiti od slovničnih pravil do praktične uporabe jezika v različnih življenjskih situacijah. Tečaj bo potekal enkrat tedensko v popoldanskem času od oktobra 2018 do januarja 2019.
Cena tečaja je 240 € s plačilom v treh mesečnih obrokih po 80 €.
Prijave zbiramo do četrtka, 25. oktobra 2018.  Prijavnica na tečaj

30-urni tečaj poslovne angleščine

je namenjen posameznikom s predznanjem angleškega jezika, ki želite svoje znanje osvežiti ter nadgraditi za čim bolj suvereno in učinkovito sporazumevanje v različnih poslovnih situacijah, za pisanje poročil, e-sporočil, komunikacijo po telefonu, "small talk", razširiti poslovno besedišče in utrditi uporabno slovnico.
Cena tečaja je 230 € plačljiva v dveh mesečnih obrokih po 115 €.
Pričetek tečaja bo predvidoma v začetku meseca novembra 2018, prijave pa že zbiramo. Prijavnica na tečaj


Za vse nadaljnje informacije smo vam na voljo vsak delovni dan med 9. in 17. uro, ob sredah do 18. ure osebno na Ljudski univerzi Velenje, Titov trg 2, ali po telefonu 03/898 54 60 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Veseli bomo, če se nam boste pridružili in skupaj z nami pridobivali novo znanje.