Učna pomoč na Ljudski univerzi Velenje

Sample image


Je namenjena vsem, ki se vključite v izobraževanje ali obiskujete različne tečaje oz. usposabljenja na Ljudski univerzi Velenje. V prvi vrsti je dodatna pomoč za vse, ki imate pri ponovni vrnitvi v šolske klopi težave pri osvajanju učne snovi, učnih strategij in tehnik učenja, lahko je tudi pomoč pri organizaciji učnega časa in prostora, lahko je ... odgovor na mnoge težave, s katerimi se srečujete pri svojem učenju.


Ne moremo se namesto vas naučiti izpitne snovi, lahko pa vam svetujemo in pomagamo pri pripravi na izpite. Število ur v okviru učne pomoči ni omejeno, najpomembnejše pa je, da je učna pomoč za vse brezposelne brezplačna

Učno pomoč izvajajo na Ljudski univerzi Velenje strokovno usposobljeni mentorji, ki pokrivajo različna področja od matematike, angleščine, slovenščine do ekonomskih in naravoslovnih predmetov.

Z njimi se lahko dogovorite osebno ali pa jih po telefonu (03) 898 54 64 ali pa jim pošljete e-pošto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Učna pomoč je organizirana tudi v Centru za samostojno učenje Nazarje (03/ 839 02 60) in v Središču za samostojno učenje Šoštanj (05 994 70 30).

Veselilo nas bo, če bomo lahko pomagali tudi vam.

Učno pomoč izvajamo v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje in OS Velenje.