Središče za samostojno učenje Šoštanj

V prostorih Občine Šoštanj zaživel prostor namenjen vsem občanom in občankam z željo po dodatnem izobraževanju. Središče za samostojno učenje je skupen projekt Občine Šoštanj in Andragoškega zavoda – Ljudska univerza Velenje.

Prostor se nahaja v prvem nadstropju Občine Šoštanj, opremljen je s štirimi računalniki z vso multimedijsko opremo, ki imajo seveda vsi dostop do interneta, na njih pa najdete tudi programe za samoučenje angleškega in nemškega jezika, različne slovarje ter programa za pomoč pri učenju fizike in matematike. V središču se lahko učite, oblikujete seminarsko nalogo, tipkate prošnjo za zaposlitev, utrjujete ali pridobivate znanje računalništva in uporabljate različno gradivo, ki je na voljo. Poleg računalniških sedišč ima prostor še eno učno sedišče, kjer se lahko obiskovalec v miru pripravlja na razne teste ali izpite, seveda pa je za uporabo slednjega zaželena vaša predhodna najava.

Uporaba gradiv in učne tehnologije v središču je BREZPLAČNA. Za svetovanje in pomoč pri uporabi učne tehnologije vam je na voljo informatorka.

Na dan svečane otvoritve SSU-ja, 21.5.2008, je bila vzpostavljena tudi Info točka Zavoda za zaposlovanje, v sodelovanju z Območno službo Velenje. V razpoložljivih gradivih ponujamo informacije o srednješolskem izobraževanju in fakultetah, opise poklicev ter objavo prostih delovnih mest.

Delovni čas Središča za samostojno učenje:
Ponedeljek od 8. do 16. ure
Torek od 8. do 16. ure
Sreda od 9. do 17. ure
Četrtek od 8. do 16. ure
Petek od 8. do 13. ure

Vabimo vas torej v Središče za samostojno učenje Šoštanj, v prostorih Občine Šoštanj, Trg svobode 12, Šoštanj.

Več informacij: 

Tel: 05 994 70 30
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.