Center za samostojno učenje Nazarje

15. septembra 2004 smo v Nazarjah odprli Center za samostojno učenje in tako približali samostojno učenje tudi vsem občankam in občanom Zgornje Savinjske doline. Center se nahaja v Jakijevi hiši, Zadrečka cesta 35.

Center je prijetno opremljen prostor, kjer lahko preživite zanimive ure pri bogatitvi svojega znanja. Namenjen je sodobnim oblikam samostojnega učenja, zato imamo vso potrebno multimedijsko opremo, ki vam omogoča učinkovito samostojno učenje.

Na razpolago je osem učnih mest, kjer lahko brezplačno pridobivate nova ali dopolnjujete obstoječa znanja iz različnih področij. Ponujamo vam veliko različnih multimedijskih programov za utrjevanje tujih jezikov na različnih stopnjah, razne priročnike in slovarje, fiziko, matematiko, desetprstno slepo tipkanje, samostojno učenje Worda, program Kam in kako, brskanje po internetu in pošiljanje pošte, reševanje testov za samopreverjanje znanja tujih jezikov in še bi se našlo. V centru se lahko učite, oblikujete seminarsko nalogo, tipkate prošnjo za zaposlitev, utrjujete ali pridobivate znanje računalništva in uporabljate različno gradivo, ki je na voljo. 

Uporaba gradiv in učne tehnologije v centru je BREZPLAČNA. Za svetovanje in pomoč pri uporabi učne tehnologije vam je na voljo informatorka.

V centru se nahaja tudi Info točka Zavoda za zaposlovanje, ki ponuja informacije o srednješolskem izobraževanju in fakultetah, opise poklicev ter objavo aktualnih prostih delovnih mest.

Vabimo vas, da nas obiščete v prostorih v Jakijevi hiši, Zadrečka cesta 35, Nazarje.
Vsak ponedeljek in četrtek od 11:00 do 19:00 ure,
torek, sreda in petek pa od 8:00 do 16:00 ure.

Pokličite in zasedite svoje učno mesto že danes!

Več informacij:
Tel.: 070 978 505
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.