Gimnazija on-line

Program: GIMNAZIJA
Način izobraževanja: on-line 

Za vse, ki zaradi pomanjkanja časa ali oddaljenosti od sedeža šole niste utegnili zaključiti gimnazijskega programa ali se sploh niste mogli vključiti vanj, so na Dobi Maribor razvili edinstven program, ki premaguje tovrstne ovire: gimnazijo on-line.

Ne glede na to, kje živite in kakšne obveznosti imate poleg šole, se lahko vključite v gimnazijski program, ki v celoti poteka v virtualnem učnem okolju. S profesorji in sošolci boste s pomočjo najrazličnejših orodij v nenehnem stiku. Nikdar ne boste sami. Učili se boste kadarkoli in kjerkoli, čas in prostor vas ne bosta več omejevala. Vaše delo v učnem okolju in vaše napredovanje bo spremljal mentor 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Z aktivnim delom in podporo 7 dni v tednu se boste uspešno izobraževali in zaključili srednjo šolo.  

On-line gimnazijo vam bomo predstavili na informativnem dnevu v četrtek, 27.  avgusta 2015, ob 16. uri v predavalnici št. 3 na Ljudski univerzi Velenje, Titov trg 2, 3320 Velenje, ki je eno od študijskih središč za ta način izobraževanja.

Prijazno vabljeni.

Več informacij:
Tel.: 03 898 54 60
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.