Tečaj nemščine kot priprava na zaposlitev v tujini

Sample image

Ne razumete in bi se radi naučili nemško? Si želite z znanjem jezika izboljšali zaposlitvene možnosti?

Pridružite se nam v 30-urnem začetnem ali nadaljevalnem tečaju nemščine. Tečaj je namenjen tistim, ki bi želeli svojo poklicno pot nadaljevati v tujini ali pri svojem delu potrebujete znanje nemščine. Vsebine tečaja se tako nanašajo na osnove sporazumevanja, iskanje informacij, pomembnih za iskalce dela, oblikovanje prošenj in življenjepisa. V sklopu tečaja prejmete tudi gradivo z vzorcem prošnje, življenjepisa in prijave na delovno mesto, po uspešnem zaključku pa potrdilo o opravljenem 30-urnem tečaju v slovenščini in nemščini.

Cena začetnega ali nadaljevalnega tečaja je 180 € plačljiva v dveh obrokih po 90 €. Prvi obrok plačate na začetku tečaja, drugega pa pred zaključkom tečaja. Cena vključuje tudi gradivo z vajami. Tečaj traja predvidoma 10 tednov in poteka enkrat tedensko v popoldanskem času med 17.00 in 20.00, na željo udeležencev pa tudi v dopoldanskem času.
Z novo skupino pričnemo že 4. decembra 2018.

Pripravljamo tudi 15-urni tečaj nemščine za zdravstvene delavce. Poudarek bo na osvajanju besedišča s področja zdravstva in komunikacijskih spretnostih. Potrebno je predznanje jezika oz. opravljen 30-urni začetni tečaj nemščine. Cena tečaja je 95,00 € in zajema tudi gradivo z vajami. 
S tečajem bomo pričeli, ko bo dovolj prijav, predvidoma v letu 2019.

Prijave za vse tečaje zbiramo vsak delovni dan med 9. in 16. uro, ob sredah med 14. in 18. uro osebno na Ljudski univerzi Velenje, Titov trg 2, ali po telefonu 03 898 54 60 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijazno vabljeni.