Izjave naših predavateljev in slušateljev

"Vsako leto sem pred novim izzivom, kako podati znanje, izkušnje in iskati rešitve ter tako skupaj s skupino graditi strokovno pot posameznikov. Ko nam to uspe, je veselje ob uresničevanju poslanstva in vizije vseživljenjskega učenja in izobraževanja odraslih, še večje".

Taja Klemenčič, predavateljica v programu ekonomski tehnik 

''Poučevanje v programih izobraževanja odraslih je pravi užitek, saj so udeleženci vedno visoko motivirani, zato lahko skupaj skozi praktične primere odpravimo ne le ovire pri učenju, ampak osvojimo tudi druge nove izkušnje in pridobimo samozavest''.

Urška Zgojznik, predavateljica v programu predšolska vzgoja 

''V letu 2013 sem na Ljudski univerzi Velenje uspešno končala šolanje za logistično tehnico. Za ta poklic sem se odločila, ker v njem vidim prihodnost. Izobraževanje na Ljudski univerzi je z moje strani pozitivno. Nimam slabih izkušenj, tudi profesorji na šoli so korektni. Dobila sem veliko novega znanja, izkušenj in prijaznih besed. Ljudski univerzi Velenje želim še veliko uspešnih let''.

Romana Jug, udeleženka programa logistični tehnik

''Za izobraževanje na Ljudski univerzi Velenje sem se odločila, ker sem med pestrimi programi našla tistega, ki mi je ustrezal, zaradi lokacije izobraževanja, blizu mojemu domu, ter prijaznosti zaposlenih. Dosežen cilj je seveda plod znanja, a hkrati tudi korektnih, človeških odnosov, ki jih na LU ne manjka, kar mi osebno veliko pomeni''.

Urška Mlinšek, udeleženka programa predšolska vzgoja 

''Ljudska univerza Velenje je prava pot do znanja. Izbran tim predavateljev ustvari s slušatelji izredno prijazen odnos, kar ustvarja posebno delovno vzdušje. Če je predavatelj dinamična oseba, ustvarja pri svojih slušateljih tako rekoč pozitivno ozračje. Komunikacija je potekala sproščeno in posledično vodila do lažjega dojemanja snovi. Sama organizacija dela je dobra. Z veseljem sem obiskoval predavanja in vaje. Uspešno sem opravljal izpite in obveznosti. S tem sem si odprl še ena vrata v svetu zaposlovanja. Ko pogledam nazaj, ostajajo sami lepi spomini''. 

Gašper Žagar, udeleženec programa Predšolska vzgoja