Informativni dan tudi na Ljudski univerzi Velenje

V sredo, 5. septembra in v sredo, 26. septembra 2018, ob 10. in 17. uri vabljeni na predstavitev naše izobraževalne ponudbe v šolskem letu 2018/2019.

Predstavili vam bomo:

- osnovno šolo za odrasle,

- srednješolske programe: trgovec, administrator, gastronomske in hotelske storitve, ekonomski tehnik, logistični tehnik, gastronomija in predšolska vzgoja,

- nacionalne poklicne kvalifikacije: socialni oskrbovalec na domu, čistilec prostorov, računovodja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode, posrednik za nepremičnine,

tečaje tujih jezikov in tečaje računalništva,

- e-študij v višješolskih, visokošolskih in magistrskih študijskih programih Dobe Maribor,

- 2 višješolska študijska programa POSLOVNI SEKRETAR in program EKONOMIST Višje strokovne šole Slovenj Gradec, ki ju bomo v študijskem letu 2018/2019 izvajali kot klasični študij s predavanji in vajami v Velenju ter

- novost - visokošolski strokovni in univerzitetni študij strojništva Fakultete za industrijski inženiring Novo mesto. 


V času  uradnih ur (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro) smo vam na voljo:

-  Alenka Mokotar, organizatorka izobraževanja tel.: 03/898-54-60, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

-  Jasmina Felicijan, vodja izobraževanja tel.: 03/898-54-52, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

-  Edisa Kadrić, informacijska pisarna tel.: 03/898-54-50, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vpis v srednješolske programe za pridobitev izobrazbe bo potekal v sredo, 19. septembra 2018, od 9. do 12. ure in od 15. do 18. ure.

Prijazno vabljeni.